Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Muskot

  • Kutsumanimi: Muumi
  • Rotu: tilastohevonen
  • Sukupuoli: ruuna
  • Ikä: s. 2007, 11-vuotias
  • Säkäkorkeus: 155cm
  • Osaaminen: ko. HeA, re. 80cm
  • Kasvattaja: Kira Rohkea
  • Omistaja: Pukkilan Ponitalli

        

Kun Rohkean perhe astutti connemaranponitammansa täysiveriorilla, he toivoivat jälkeläisestä siroa ponia jolla Kiran tytär pääsisi kilpailemaan kenttäratsastuksessa. Kenttäponin sijaan he saivat isokokoisen kopion connemarastaan, joka päätettiin myydä heti. Myyntirahoilla saatiin tyttärelle asianmukainen kilparatsu ja Muumi päätyi ratsastuskouluun heti ensimmäisenä elinvuonnaan. Voikko ruuna onkin oppinut siihen, että se ei saa aina kaikkea huomiota ja on täydellisen tyytyväinen elämäänsä kulisseissa. Muumi on kuitenkin todella kiltti, joten minua melkein harmittaa, että se on niin aliarvostettu tuntilaisten joukossa. Hoitajat sentään pitävät sen puolia!

Eihän Muumi mikään rakettipaketti ole, se on myönnettävä. Työnteko ei meinaisi maistua ja ratsastajan täytyy varmasti pyytää jotakin asiaa monta kertaa, ennen kuin Muumi on varma siitä, että kai nyt on sitten pakko tehdä. Erityisesti leikkitunneilla on kuitenkin hauskaa nähdä, kuinka tässä viilipyttyruunassakin herää jonkinlainen kilpailunhaluinen kipinä ja silmissä pilkahtaa voitonhalu. Taitava ratsastaja saa Muumista irti hienoa liikettä ja innostaa ruunaa tekemään, mutta voikko jää myös todella helposti käyttämään vain neljäsosan siitä energiasta, mikä sillä olisi varastossa. Mukava luottohevonen, jolla aloittelijat voivat mennä huoletta, mutta en silti laittaisi Muumia esimerkiksi kärkihevoseksi maastoon.

Kisakalenteri

Pvm Paikka Kilpalun nimi Ratsastaja Luokka Sijoitus
00.00.0000 Pukkilan Ponitalli Talliestekilpailut Camilla E. 0cm 0/00

Kuvat © Nils Lidén (luvalla) 

Pukkilan Ponitalli on virtuaalitalli, joka on olemassa ainoastaan internetissä. Jokainen tallin asukas on virtuaalihevonen. Sivulla esitetyt hinnastot eivät ole oikeita ja hevosten tiedot eivät liity kuvissa oleviin hevosiin, vaan ne on keksitty itse. Kaikki sivuston materiaali © Pukkilan Ponitalli, ellei toisin mainita.

Ulkoasu © Pukkilan Ponitalli
Ulkoasun kuvat ©
AK, Mimi, Nils Lidén (luvalla)

©2019 virtuaalinen ratsastuskoulu - Pukkilan Ponitalli - suntuubi.com