Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Hoitajien tupa

Vanha piknikpöytä on piirrelty ja kaiverrettu täyteen tekstejä sekä kuvia (löytyy mm. yrmynaama, jota osoittaa nuoli ja teksti "Camilla metsästämässä taluttajia" sekä lukuisia I♥Koda-taideteoksia), joka lisäksi pöydän päälle on ripoteltuu ei-niin-siisteihin kasoihin hevoslehtiä vuosien varrelta. Takaseinän harmaiden kaappien oviin on liimailtu valokuvia, tietolappuja, julisteita sekä ruusukkeita. Minikeittiön lavuaarissa on muutama pesemätön kahvikuppi ja joku on jättänyt läksykirjansa sohvapöydälle. Tervetuloa hoitajien tupaan!

Hoitajien tupa on kaikille tallilaisille suunnattu hengailupaikka, jonne voi tulla niin rauhoittumaan ja lukemaan lehtiä kuin vaikka sopimaan alkeistunnin jälkeen pidettävän pesismatsin säännöistä! Eikä olisi ensimmäinen kerta, jos hoitajien huoneesta leijailisi talliin pitsan tuoksu...

Hoitajien toiminta

Hoitajakokoukset

Hoitajiemme mielipide on meille tärkeä, ovathan he suuri osa tallin elämää ja yhtä arvokkaita kuin henkilökuntamme jäsenet. Hoitajakokous on vähän niinkuin hoitajien eduskunta, jonka puheenjohtajana toimii tallin omistaja Camilla. Kokouksessa hoitajat saavat tuoda omia näkemyksiään ja mielipiteitään esille, jonka lisäksi äänestämme tallin toimintaa ja poneja koskevista asioista. Hoitajakokouksiin osallistuminen on toivottavaa, mutta ei missään nimessä pakollista!

Seuraavan hoitajakokouksen ajankohta sovitaan toukokuussa 2018. Kurkkaa vanhojen kokousten pyötäkirjat.

Hoitoponilla kilpaileminen ja valmentautuminen muualla

Pukkilan Ponitallilla hoitajat voivat käydä ratsastustunneilla, valmentautua sekä osallistua kilpailuihin ja tapahtumiin ilmaiseksi millä tahansa tallin hevosella. Muiden tallien toimintaan osallistumisesta tallin hevosella joutuu kuitenkin maksamaan 15 virtuaalieuron hevosvuokran, joka vähennetään hoitajan kaappitililtä. Ethän ilmoittaudu kilpailuihin ja tapahtumiin, jotka sijoittuvat sille ajalle, kun ratsu on käytössä leirillä tai lomailee?

Tule ilmoittamaan vieraskirjassa, mikäli olet osallistunut hoitoponillasi jonkin toisen tallin kilpailuihin, valmennukseen tai tunnille, niin tallin henkilökunta osaa lisätä tapahtumat sekä mahdolliset merkit, ruusukkeet tai voittosumman kaappiisi ja vähentää hevosvuokran tililtäsi.

Pukkilan Ponitalli on virtuaalitalli, joka on olemassa ainoastaan internetissä. Jokainen tallin asukas on virtuaalihevonen. Sivulla esitetyt hinnastot eivät ole oikeita ja hevosten tiedot eivät liity kuvissa oleviin hevosiin, vaan ne on keksitty itse. Kaikki sivuston materiaali © Pukkilan Ponitalli, ellei toisin mainita.

Ulkoasu © Pukkilan Ponitalli
Ulkoasun kuvat ©
AK, Mimi, Nils Lidén (luvalla)

©2019 virtuaalinen ratsastuskoulu - Pukkilan Ponitalli - suntuubi.com