Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Nefarious

  • Kutsumanimi: Netta
  • Rotu: ruotsalainen puoliverinen
  • Sukupuoli: tamma
  • Ikä: s. 2003, 15-vuotias
  • Säkäkorkeus: 163cm
  • Osaaminen: ko. VaB, re. 110cm
  • Kasvattaja: Carl-Magnus Kämper
  • Omistaja: Pukkilan Ponitalli

    

Netan tarina on täynnä vastoinkäymisiä. Tammasta piti tulla huipputason kenttäratsu, mutta sen hermot eivät kestäneet jatkuvaa reissaamista ja se myytiin 6-vuotiaana nuorelle tytölle, joka kilpaili tammalla aluetasolla koulu- ja esteratsastuksessa. Muutama vuosi sitten Netta loukkaantui vakavasti esteradalla, jolloin kilpailu-ura päättyi siihen. Raudikko on kuntoutunut vammoistaan miltei kokonaan, mutta entiset omistajat päättivät, että olisi Netalle parempi jos se saisi viettää rauhallisempaa elämää sen sijaan, että tammaa vietäisiin joka viikonloppu kisoihin. Nyt Netta onkin muuttanut meille Pukkilaan, jossa se saa toimia osaavampien ratsastajien opetusmestarina.

Karsinassa Netta on äärettömän kiltti. Se koskettelee hoitajaansa mielellään turvallaan ja hörisee tutulle tyypille, kun sitä tullaan hakemaan tarhasta. Varustamisessakaan ei ilmene mitään ongelmia.

Netta ei kuitenkaan sovi ensikertalaiselle, sillä se on entinen kilpahevonen ja käyttäytyy myös sen mukaisesti. Raudikko on herkkä suustaan sekä kyljistään, jonka lisäksi se kuuntelee todella paljon ratsastajan painoapuja. Toisaalta Netta on ihanan yritteliäs, eli vaikka se ei täysin ymmärtäisikään ratsastajan apuja, tamma yrittää aina tarjota jonkinlaista vastausta. Netalla on Kille-arabin tapaan näyttävät askeleet, joissa istuminen on ratsastajalle melkoisen työn takana. Estetunneilla Netta sopii vain tottuneimmille hyppääjille, sillä vauhtia löytyy usein hieman liikaa. Sopivan ratsastajan löytyessä Netta on kuitenkin tallin osaavin hevonen, jonka kanssa pääsee kilpailemaan jopa vaativalla tasolla!

Kisakalenteri

Pvm Paikka Kilpalun nimi Ratsastaja Luokka Sijoitus
00.00.0000 Pukkilan Ponitalli Talliestekilpailut Camilla E. 0cm 0/00

Kuvat © Nils Lidén (luvalla) 

Pukkilan Ponitalli on virtuaalitalli, joka on olemassa ainoastaan internetissä. Jokainen tallin asukas on virtuaalihevonen. Sivulla esitetyt hinnastot eivät ole oikeita ja hevosten tiedot eivät liity kuvissa oleviin hevosiin, vaan ne on keksitty itse. Kaikki sivuston materiaali © Pukkilan Ponitalli, ellei toisin mainita.

Ulkoasu © Pukkilan Ponitalli
Ulkoasun kuvat ©
AK, Mimi, Nils Lidén (luvalla)

©2019 virtuaalinen ratsastuskoulu - Pukkilan Ponitalli - suntuubi.com