Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112

RSS

 Kuukauden hoitaja: huhtikuu 2018
30.04.2018 00:44 | Camilla Ekman

Tässä kuussa tallilla on aloittanut monta ihanaa hoitajaa, ja olette kaikki minulle tärkeitä! Jokainen on tullut rohkeasti juttelemaan chattiin ja osoittanut kiinnostusta sitä omaa hoitohevosta kohtaan, joka on aivan mahtavaa. Monet ovat osallistuneet tapahtumiin ahkerasti ja jaksaneet kirjoitella niistäkin! ♥ Haluaisin antaa Kuukauden hoitaja -tittelin vaikka kaikille, vaikka se kliseiseltä kuulostaakin, mutta siinä saattaisi mennä palkinnon koko idea.

Huhtikuun kuukauden hoitaja on malliesimerkki hoitajasta: hän kirjoittaa kiinnostavia ja mieleenpainuvia tarinoita, on ollut mukana tallin tempauksissa aktiivisesti, suorittanut merkkejä sekä jutellut chatissa aktiivisesti. Hän on todella iloinen, mukava ja asiallinen tyyppi, jonka kanssa on mukavaa jutustella niin niitä näitä chatissa kuin vaikkapa tosissaan opettaa live-tunnilla. Hänellä on selkeästi kiinnostusta hoitajan pestiin ja tähtäimessä se, että tallilla pyöritään vielä pitkään!

Paljon onnea,
Ali! ♥

Palkinnoksi saat tietenkin Kuukauden hoitaja -merkin, mutta siinä ei toki ole vielä kaikki! Korviini on kiirinyt sellainen huhu, että haaveilisit omien ratsastushousujen ostosta. Melisa ja minä keräsimmekin kokoon 100v€ sinua varten, joten voit valita EQP:n ratsastushousuista itsellesi juuri sopivat, haluamasi malliset ja väriset housut! Raha on kuitenkin lahjakortilla, eli voit käyttää niitä vain EQP:n varusteisiin. Jos kortille jää vielä rahaa housushoppailun jälkeen, voit toki ostaa kortin varoilla muutakin!

Ole hyvä, ihana Ali, ja kiitos panostuksesta :)


 - Camilla Ekman | Kommentoi Pukkilaan tulossa pihatto!
24.04.2018 13:17 | Camilla Ekman

Nykyinen talli alkaa käymään jo pieneksi, vaikka siellä onkin 20 karsinaa. Miten ihmeessä tämä on mahdollista?

Pukkilan liiketoiminta on lähtenyt käyntiin paremmin kuin olisin koskaan voinut kuvitella! Kevätkauden tuntiryhmät ovat muutamaa paikkaa lukuun ottamatta täynnä, melkein kaikki hevoset ovat löytäneet oman hoitajan ja tallilla järjestetyt tapahtumat ja hoitokurssi ovat olleet suosittuja! Ette voi kuvitellakaan, miltä tuntuu, kun elinikäinen unelma toteutuu. Olen haaveillut omasta ratsastuskoulusta jo silloin, kun teidän hoitajien vanhemmatkin olivat vasta päiväkodissa! Toki olin itsekin silloin siellä, mutta kuitenkin...

Kun pitkäaikainen haave toteutuu, herää kysymys: mitä seuraavaksi? Ratsastuskoulun pyörittäminen vie niin paljon aikaa, etten ehdi siinä sivussa aloittamaan pitsinnypläystä enkä jaksa ryhtyä hulluksi salitreenaajaksi. Mitä silloin tehdään? Silloin kehitetään sitä, mitä minulla jo on, eli Pukkilaa! Tänään 24.4. tallilla alkaa pihaton rakennus. Vanhasta, tyhjästä aittarakennuksesta remontoidaan turvallinen neljän ponin pihatto, jonka aitaus pystytetään tallipihan oikeaan reunaan. Pihatolle löytyi sen verran hyvä paikka, että puitakaan ei tarvitse kaataa!

Pohjustustöiden kanssa olemme laskeneet, että pihaton valmistuminen kestäisi kaksi viikkoa, eli virallinen avajaispäivä olisi 8.5.. Pukkilaan saapuu kuitenkin jo tämän viikon aikana kaksi uutta hevosta, Tikrun kaltainen nyffi ja lisäksi ihana angloarabi, jonka takia tallissa alkaa tulla ahdasta. Hätäratkaisun muodossa näiden kahden viikon ajaksi Saara on viritellyt tallin keskellä olevasta hoitopaikasta väliaikaiskarsinan, jossa on laudoista rakennettu etuseinä ja ovi. Karsina kuivitetaan oljilla ja siellä tulee asumaan tallin pienin poni, eli Muru. Hoitopaikka ei siis ole käytössä. Tästä tulee ilmoitus myös tallin pohjapiirroksen yhteyteen!

Emme ole vielä varmoja siitä, ketkä tallin ratsuista muuttavat pihattoon sen valmistuessa, mutta tästä tulee lisäinfoa myöhemmin! Pihatto on kuitenkin suunniteltu alustavasti poneille. Muistakaa olla nyt erityisen tarkkoja hevosia taluttaessanne: pitäkää niistä kunnolla kiinni, sillä jotkut saattavat säikkyä työskenteleviä koneita (krhm, Muru ja Kille). Suurin osa maanrakennustöistä sijoittuu kuitenkin tallin aukioloaikojen ulkopuolelle, joten ratsastustunneilla ei tarvitse kuunnella koneiden kolinaa.


 - Camilla Ekman | Kommentoi Kesäyllätys!
18.04.2018 16:59 | Camilla Ekman

Tai no, ei niinkään yllätys enää. ;)

Sain juuri puhelimen laskettua pöydälle. Langan päässä oli itävaltalaisen urheiluhevossiittola Waldenfeldin omistaja, jonka kanssa olen jutellut nyt muutaman päivän! Puhuimme orista nimeltä Moorhalgh Rafferty. "Raffe" on nuori koulupainotteinen connemaraori, ja toivottavasti pian myös Pukkilan Ponitallin ensimmäisen kasvatin isä! ♥

Jep, meidän ihanalle Sintulle on suunniteltu varsaa! Sinttu on huomisen päivän Sipoossa oriasemalla keinosiemennyksessä ja jos kaikki menee hyvin, pienokaisen pitäisi syntyä heinäkuussa! ♥ Tamma on vielä kesäleireillä normaalisti käytössä, mutta sen jälkeen siirtyy mammalomalle. Sintun tarvitsee olla tarkkailussa, joten se muuttaa serkkuni pienelle kotitallille viimeisen viikon ajaksi sen sijaan, että varsa syntyisi kesälaitumella.

Varsalle pidetään todennäköisesti loppukesästä nimikilpailu sekä juhlalliset ristiäiset, onhan se ensimmäinen Pukkilan-etuliitteellä syntynyt poni!

Eikö kuulostakin ihanalta? Minä ainakin olen aivan innoissani, vaikka pikkuhiljaa myös perhoset alkavat liihotella vatsassa. Onneksi olen aiemminkin osallistunut kantavan tamman hoitoon ja synnytykseen Madden kanssa, joten en sentään ihan halkea jännityksestä (vielä...)! Vapaata keskustelua ja spekulaatiota saa harrastaa kommenteissa sekä hoitajien tuvassa, vastaan mielelläni kysymyksiin :)


( Päivitetty: 18.04.2018 18:10 )

 - Camilla Ekman | Kommentit (3)Kommentoi


Pukkilan Ponitalli on virtuaalitalli, joka on olemassa ainoastaan internetissä. Jokainen tallin asukas on virtuaalihevonen. Sivulla esitetyt hinnastot eivät ole oikeita ja hevosten tiedot eivät liity kuvissa oleviin hevosiin, vaan ne on keksitty itse. Kaikki sivuston materiaali © Pukkilan Ponitalli, ellei toisin mainita.

Ulkoasu © Pukkilan Ponitalli
Ulkoasun kuvat ©
AK, Mimi, Nils Lidén (luvalla)

©2019 virtuaalinen ratsastuskoulu - Pukkilan Ponitalli - suntuubi.com